2020-07-26

Seattle-ben újra zavargások, Colorado-ban szintén

Seattle, WA: - Seattle-ben szimpátiatüntetést szerveztek a Portland-i zavargók mellett. A szimpátiatüntetés viszont olyan jól sikerült, hogy a végén a rendőrség zavargássá minősítette. Több ezer ember jelent meg, gyújtogatni kezdtek, szétvertek egy Starbucks kávézót, összecsaptak a rendőrséggel.

Bevetették az új taktikát is. A szélsőségesek kiviszik a saját anyjukat és nagymamájukat, majd beteszik őket sorban maguk elé, így ők dobálhatják a rendőrséget, de a rendőrség nem lőhet rájuk, mert akkor az ártatlan nők sérülnének meg tőle.

A rendőrség ahol tudott, könnygázt és riasztógránátot használt tömegoszlatásra. A hatóságok azt nyilatkoztáka hogy a tüntetés teljes mértékben illegálisan volt megtartva.





Aurora, COLORADO: - Egy Jeep keresztülhajtott a tüntetésen, miközben a tüntetők fegyverrel tüzet nyitottak rá. A Jeep senkit nem ütött el, viszont a tüntető aki rálőtt, az eltalált egy másik tüntetőt. Egy másiknak a lába sérült meg ahogy leugrott az útról. A két sérültet kórházba szállították.

A rendőrség letartóztatta a Jeep sofőrjét és az autóban ülő utast is.

Arról nem szólnak a hírek hogy a lövöldöző tüntetőt is elkapták volna, úgyhogy valószínűleg őt még keresik.

A tüntetés tovább folytatódott, de természetesen zavargásokba torkollt. Bíróság elé vonultak, ott tüzeket gyújtottak, tüzijátékokat lőttek a rendőrökre és dobálták őket. Még a bírósági épületen belül is tüzet gyújtottak.

Videó:
https://kdvr.com/news/video-jeep-blasts-through-protesters-shot-fired-by-protester/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...