2020-07-15

Rasszista indítékból elkövetett gyilkosság Wisconsinban - Fehér motorost ölt a Mexikói-Amerikai férfi

WISCONSIN: - Egy Mexikói-Amerikai férfi (Daniel Navarro, 27 éves) úgy döntött hogy aznap megöl egy "fehér embert", úgyhogy beült a teherautójába és nekiindult. Mikor látott egy motorost aki úgy tűnt hogy fehér, gázt adott és elcsapta. A motoros a helyszínen életét vesztette. A sherriff nyilatkozata szerint szándékos, rasszista megfontolásból elkövetett emberölés történt, ezt a vádat emelték az elkövető ellen aki mellesleg ezt mondta a sheriffnek:

"Ha Trump elnök és a fehér emberek olyan világot teremtenek amiben most élnünk kell, akkor nincs más lehetőség minthogy ezeknek az embereknek meg kell halnia."

“Navarro said that if President Donald Trump and white people are going to create the world we are living in, he has no choice and that people are going to have to die,” - Waldschmidt said.

https://madison.com/wsj/news/local/crime-and-courts/mexican-american-man-charged-with-hate-crime-in-fatal-crash-in-wisconsin/article_dd8e9699-bff5-5b40-83eb-77e30c826887.html

https://www.boston.com/news/crime/2020/07/10/mexican-american-man-charged-with-hate-crime-in-fatal-crash

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...