2020-07-15

Indexes manipuláció - Kanye West a Demokratákról

Kanye West is indul a választásokon, a az új, "Birthday Party" párt jelöltjeként. 

Az Index hírportál szándékosan hírt hamisított, azt állítva hogy Kanye West már nem kedveli Trump-ot, illetve szándékosan kihagyták a cikkükből Kanye Demokrata Pártról és általában a demokratákról szóló nyilatkozatát, holott az eredeti Forbes cikk lényege pont az volt amit róluk mondott, mivel miattuk gondolt arra hogy az ország elnökségért induljon a választásokon.


 A DEMOKRATÁKRÓL

 "Az a rasszizmus, fehér felsőbbrendűség és fehérek általi irányítás hogy azt mondják hogy minden feketének a Demokrata Pártra kell szavaznia. És hogy arra utalnak hogy én meg elveszem tőlük a fekete szavazatokat. Ezek a dolgok a közösségi média platformokon a Demokratáktól származnak. És a Demokraták mondták mindig nekem ezeket, ugyanezek a Demokraták fenyegettek engem... Ez az oka annak hogy most először regisztráltam be szavazásra, mert már félek. Megmondták hogy ha Trumpra szavazok, akkor a zenei karrieremnek vége. Fenyegettek hogy az egyik pártot támogassam. Hírességként voltam fenyegetve, hogy egy bizonyos párt mellé álljak. Fekete férfiként is fenyegetnek hogy a Demokrata Párt embere legyek. És ez az amit a Demokraták tesznek, ezekkel az érzésekkel manipulálják az enyéimet. Addig fenyegetik őket amíg már ez a fehér ember (Biden) azt mondhatja egy fekete férfinek hogy /ha nem szavazol rám, akkor nem vagy fekete/." 

ON DEMOCRATS 

 “That is a form of racism and white supremacy and white control to say that all Black people need to be Democrat and to assume that me running is me splitting the vote. All of that information is being charged up on social media platforms by Democrats. And Democrats used to tell me, the same Democrats have threatened me…. The reason why this is the first day I registered to vote is because I was scared. I was told that if I voted on Trump my music career would be over. I was threatened into being in one party. I was threatened as a celebrity into being in one party. I was threatened as a Black man into the Democratic party. And that’s what the Democrats are doing, emotionally, to my people. Threatening them to the point where this white man can tell a Black man if you don’t vote for me, you’re not Black.” 

https://www.forbes.com/sites/randalllane/2020/07/08/kanye-west-says-hes-done-with-trump-opens-up-about-white-house-bid-damaging-biden-and-everything-in-between/#6510a02347aa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...