2022-01-06

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják károsnak a munkáját mint hasznosnak.

Már csak 3 államban tartja magát Biden. Vermont, Hawaii és Massachusetts ahol még népszerű. Igaz, ez utóbbi kettőben a támogatói már csak 10%-al vannak többen az ellenzőinél.




2022-01-04

Közvélemény kutatás: - Joe Biden Kaliforniában is népszerűtlen kezd lenni (2022. január 2.)

 Biden elnök népszerűsége tovább zuhan. Mostanra elérte azt az alacsony szintet hogy első alkalommal a Civiqs mérése szerint már Kaliforniában is többen tartják a munkáját károsnak, mint hasznosnak. A  nagyon erősen demokrata párti államban ez elég nagy veszteség, hiszen Kalifornia nem csak egy átlagos demokrata állam, hanem a legnagyobb állam, ami a balliberális párt egyik főhadiszállása. Illinois és New York volt a másik kettő. 

Jelenleg az 50 államból összesen 4 tart ki még Biden mellett, név szerint Hawaii, Vermont, Massachusetts és Maryland. De Maryland is kezd lassan átbillenni, ahol már csak átlagosan 4% a különbség a pár naponta elvégzett mérésekben.

 Forrás: civiqs.com


2021-10-28

Közvélemény kutatás: - Joe Biden tovább bucskázik, lefelé a lejtőn (2021. október 27.)

Biden elnök továbbra is lejtmenetben van. A népszerűsége már -17%-on áll, ami annyit tesz hogy a szavazókorú lakosságból már 17%-al több ember mondja azt hogy rossz munkát végez, azokkal szemben akik szerint Biden jó elnök.

Szám szerint:

- a lakosság 54% mondja hogy Biden rosszul végzi az elnöki teendőit

- és csak 37% állítja hogy Biden jó elnök és az ország javára válik

A helyzet az, hogy Biden munkáját már csak 6 államban értékelik pozitívan, mivel most először már New York állam is ellene fordult. Ráadásul Kaliforniában is csak 3%-al billeg pozitív irányba, de ez már ott is határeset.

-17%-on Trump állt a legutolsó napjaiban, amikor már az egész sajtó és az egész média megállás nélkül gyalázta a nap 24 órájában, és az összes közösségi weboldal le is tiltotta hogy ne tudjon védekezni. Nos, Biden most ugyanannyira közutálatnak örvend, de úgy, hogy közben a sajtó, a média, és a közösségi oldalak mind dícsérik és védik.


Forrás: civiqs.com


2021-10-04

Közvélemény kutatás: - Joe Biden jól vagy rosszul végzi az elnöki munkáját? (2021. október 04.)

 A legfrissebb közvéleménykutatási eredmény szerint Joe Biden elnöki munkájának országos támogatottsága -13%-on áll. A januárban az elnökké avatásakor +5%-on állt, ami azt jelenti hogy 18%-ot esett a munkája értékelése.

A lenti ábrán a térképen a kék színnel jelölt államokban értékelik pozitívan az elnöki munáját, narancssárgával pedig negatívan. Ami érdekes, hogy a már nagyon keményen demokrata szavazó államok (Illinois Chicago-val, és Oregaon, Portlanddal) is negatívan érdékelik Bident. Illetve hogy New York, Washington állam és néhány másik is csak 1-2-3%-ban támogatja.

Emiatt jelenleg a Demokraták eléggé pánikolnak, mert a szavazóknak nem csak a jelenlegi demokrata elnök egyre kevésbé szimpatikus, de január óta a Demokrata párt is veszített 5%-ot a népszerűségéből. (Miközben a Republikánus Párt 6%-ot javított.)

Forrás: CIVIQS közvélemény kutatás


2021-09-25

Potenciális tömeggyilkosságot akadályozott meg egy fegyveres civil

SYRACUSE, NEW YORK: - A kerületi ügyész sajtótájékoztatója szerint egy Demetrius Jackson nevű férfinél volt egy 9mm-es pisztoly, amivel embereket fenyegetett, sőt a tömeg felé kezdett lőni vele.

Egy másik férfi aki szintén a helyszínen volt, szintén elővette a fegyverét és viszonozta a tüzet, amivel eltalálta az őrjöngő férfit. A támadó a helyszínen meghalt.

A kerületi ügyész szintén elárulta hogy a védekezőnek volt fegyverviselési engedélye és azzal hogy megállította a támadót, több ember életét megmentette.

https://www.localsyr.com/news/local-news/onondaga-county-district-attorney-man-saved-the-lives-of-several-individuals-after-fatally-shooting-a-man-who-fired-at-crowd/

Győzött Biden Arizónában? A sajtó szerint igen, de valójában nem feltétlenül

Befejeződött a szavazatok megvizsgálása Arizónában. Igaz, találtak még pár száz szavazatot Bidennek, de nem is emiatt volt a vizsgálódás. Az igen kemény valóság az, hogy az egyetlen vizsgált megyében 60ezer olyan szavazatot találtak ami problémás, olyan szavazatok amik potenciálisan érvénytelelnek.

- Többek közt 23.300 levélben küldött szavazatot régi bejelentett lakcímekről

- 10.300 olyan szavazót akik úgy tűnik hogy több megyében is szavaztak

- 9.000 borítékos szavazólappal többet találtak mint amennyi ki lett küldve a szavazók címére

- 3.500 olyan adatot olyan hivatalos eredményt ahol nem tisztázott hogy egyáltalán ki szavazott

- 2.600 olyan szavazólapot amik le voltak fénymásolva

- 2.400 olyan szavazó szavazatát akik személyesen szavaztak a megyében, holott már más megyébe voltak bejelentve

- 2.100 szavazó szavazata, akik a szavazás előtti 29 napban költöztek el a megyéből

...és még 4.400 egyéb szavazattal is gondok voltak

57.000 szavazattal volt probléma, egyetlen megyében, egy olyan államban ahol Biden csak 10.000 szavazattal győzött.

Mit mond a sajtó? Azt hogy Biden győzött és meg lett állapítva. A szavazatok számát hangoztatják, de a szavazatok megvizsgálásának az eredményéről egyetlen szót sem szólnak.

Az egész összefoglalható annyival, hogy a vizsgálat eredménye megállapította azt, hogy egyetlen megyében ötször annyi gyanús szavazatot találtak, mint amennyivel Biden megnyerte az államot.

Ez mind potenciális hamis/érvénytelen szavazat, persze mivel senki nem fogja egyenként megvizsgálni őket és kikeresni hány hány ebből a valósan hamis és érvénytelen, így rá lehet mondani hogy "nem bizonyított" hogy hány a hamis és érvénytelen. A hatóságok nem néznek utána.

Ez az egész ügy azt bizonyítja hogy a demokrácia így ebben a formában nem is működik...

https://conservativebrief.com/rages-51702/



Embercsempészetben bűnös a Fehér Ház? Már 30ezer embert szállítottak át a határon

Miközben a Fehér Ház azt állítja hogy nem fogad be mindenkit és hogy tömegével deportálja a határról az illegális határátlépőket, a jelenlegi helyzet szerint úgy néz ki hogy hazudik az ország vezetése. A Biden adminisztráció nem deportálja őket tömegével, sőt, eddig összesen csak 500 rakott repülőre.Mivel naponta több ezer Haiti-i illegális bevándorló lépi át a határt, az 500 fő mondhatni semmi, főként hogy a földetérés után újra azonnal megindulnak a határ felé.

Mindenközben az amerikai hatóság ezrével, jelöletlen buszokkal szállítja őket lakott településekre ahol kiteszi őket és otthagyja. Ezt bárhonnan is nézve úgy hívják hogy embercsempészet.

A kérdés hogy ha Haiti-ről katasztrófa miatt menekültek, akkor hogy jutottak el Mexikóba, illetve ha már ott vannak Mexikóban biztonságban, akkor miért hivatkoznak menekült státuszra?

A Fehér Ház végül elismerte hogy kezdik szétszórni a Haiiti-i illegálisokat az USA területén, főként Texasban.

Közben elismerték hogy 30.000 embert fogtak el a határon, abból 17.400 már beadta a tartózkodási kérelmét, 8000 főt küldtek vissza (kevesebb mint a harmadát - akik valószínűleg újra megindulnak a határ felé) és 2.600 főről azt sem tudják hogy hol van.

És hogy hogy kerülnek az emberek a Texas-i határra Haitiről, ami 3000 km-re van onnan? Repülővel Mexikóba, ahonnan pedig gyalog át a határon.

https://www.khou.com/article/news/special-reports/at-the-border/haitian-migrants-staying-in-the-us/285-aac4d674-5f8e-4dbf-a429-70fac6096550

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10025687/Migrant-camp-south-Texas-dwindles-people.html



Már 15.000 illegális bevándorló van híd alá zárva

Először 4, majd 5, 8, 10, 11, és immáron 15ezer főről van szó, illegális határátlépők, akiket elfogtak a hatóságok. Mivel nem győzik a tömeget elszállásolni a befogadó-állomásokon, így egy híd alát terelték és ott kerítették el őket.

A tömeg folyamatosan nő, a hatalmas karavánokban érkezőket nem bírják megállítani a hatőságok.

Képek és videók:

https://nypost.com/2021/09/20/the-truth-behind-the-texas-bridge-migrants/

Hazaárulást követett el az USA tábornoka

Mark Milley tábornokról kiderült hogy Trump elnöksége alatt felhívta Kínát - pontosabban a kínai katonai vezetőséget - és biztosította őket arról hogy a velük kapcsolatos katonai műveletekről információt ad át nekik, és ha bármi történik akkor rögtön kapcsolatba lép velük, mert hogy ő velük van és nem Trumppal. Nem is csak egy alkalommal hívta fel őket, hanem kétszer, Októberben és Januárban is.

Ezt a tettet minden körülmények között hazaárulásnak hívják.

A telefonhívás nem kérdéses, megtörtént. A Republikánus képviselők a tábornok lemondását követelik, persze a Demkoraták és Biden Fehér Háza megvédte a tábornok hazaárulását.

A tábornoknak a szenátus előtt van jelenése 28.-án, ahol is ki fogják kérdezni.

https://americanmilitarynews.com/2021/09/white-house-backs-milley-after-reports-he-called-china/

Texas: lezárt határátkelőhelyek, épülő fal

 A Texas-i kormányző 6 határátkelőt záratott le az USA-Mexikó határon, mert az állam nem bírja az "menekültek" áradatát. Az embertömegek karavánokban érkeznek és minden személy akit elkapnak, menekültként jelentkezik be a határőrségnél. 

https://americanmilitarynews.com/2021/09/tx-gov-abbott-shutting-6-entry-points-on-us-mexico-border-to-stop-migrant-caravans/


Közben 123 földtulajdonos engedte meg az államnak hogy falat húzzon fel a földjén a határ megvédésére. A déli határ kerítésének építéséről már folynak a tárgyalások, hamarosan elkezdődhet a fal/kerítés építése.

https://www.washingtonexaminer.com/news/123-texas-landowners-agree-border-fence

Augusztus: 208.887 illegális bevándorlót fogtak el az USA-Mexikó határon

A múlt hónapban a határőrség újra több mint 200ezer illegális határátlépőt állítottak meg a határon. Ez több mint 3x annyi mint tavaly augusztusban.


Videó:

https://twitter.com/BillFOXLA/status/1438489399902212100


Videó:

https://twitter.com/BillFOXLA/status/1439245698768285711


https://neokohn.hu/2021/09/17/sokkolo-felvetel-az-amerikai-mexikoi-hatarrol-tizezer-ember-varakozik-a-belepesre/

https://americanmilitarynews.com/2021/09/200000-illegal-immigrants-arrested-at-border-for-2nd-month-in-a-row-report-says/

Megérkezett az első 37.000 afgán bevándorló az Egyesült Államokba

 Újabb 28.000 főt szeptember végéig utaztatnak az országba, az az után következő 1 évben, 2022 szeptember végéig pedig még 30.000 főt.

Így a jövő év végéig kb. 100.000 afgán menekült fog letelepedni az USA területén.

https://townhall.com/tipsheet/leahbarkoukis/2021/09/16/how-many-afghan-refugees-are-headed-to-your-state-here-are-the-numbers-n2595981

64 millió dollárt küldött az USA az afgánoknak (táliboknak)

 A szeptember 13.-án közzétett hivatalos nyilatkozat szerint az USA bejelentette hogy 64 millió dollárt küld Afganisztánba. A pénz mellett egyéb humanitárius segítséget is küldtek a tálibok vezette országba. 

Ezzel együtt 2021-ben már $330 milló dollárt küldött az USA vezetése Afganisztánba.

https://thehill.com/policy/international/middle-east-north-africa/572038-us-sending-64m-in-humanitarian-aid-to

Kaliforniában a kormányzóval kapcsolatos szavazás, gyanús dolgok a háttérben

KALIFORNIA: - Van olyan szavazóhelység ahol - a szavazási biztos szerint - a szavazi akarók 70%-ánál azt jelzi a rendszer ők ők már szavaztak. Rengeteg ember panaszolja, hogy szavazni szerettek volna de elküldték őket azzal a magyarázattal, hogy a gép szerint ők már leszavaztak, így nem adhatják le a szavazatukat.

Később azt nyilatkozták hogy "csak a rendszerben volt hiba, de már kijavították". Viszont nem tudni hány ember nem tudott emiatt leszavazni, hány embernek vették el a kedvét a szavazástól.

A sajtó és média óvatosan foglamaz, de nem tagadja az ügyet.

https://ktla.com/news/local-news/san-fernando-valley-residents-have-trouble-casting-recall-ballots/

-

Szavazás Kaliforniában - 400ezer nem létező szavazat véletlenül hozzáadva az adatokhoz

Több mint 2,2 milliónál tartott a Demokrata kormányzó, majd hirtelen közel 400ezer szavazattal lett neki kevesebb. A TV-ben élőben volt látható ahogy 400ezer szavazat lett hozzáadva, majd eltüntetve. Azzal magyarázzák a helyzetet, hogy valaki véletlenül más számot ütött be mint kellett volna.

Viszont felmerül két kérdés:

1. - Milyen emberi hiba az, ha valaki 400.000 szavazatot simán hozzá tud adni egy választási eredményhez?

2. - Hogy lehet hogy a szavazatok mindig a Demokraták javára jelennek meg?


https://apnews.com/article/fact-checking-537000968712

(A választások végetértek, a régi kormányzó maradt a helyén.)

Biden drónos válaszcsapása: egyáltalán nem terroristákat öltek meg

A kabuli merénylet után Biden büszként állt ki és mondta el nyilvánosság előtt hogy megállítottak egy újabb merényletet azzal hogy drónnal bombáztak le egy terroristát.

Később kiderült hogy a támadásban nem csak a terrorista halt meg, hanem sok gyerek is.

De most napvilágot látott a teljes igazság. Egyáltalán nem halt meg semmilyen terrorista. A férfi aki a ház előtt pakolt valamiket egy járműbe, nem volt terrorista, hanem szociális munkás volt, aki ételt osztott a rászorulóknak, és nem bombát hanem vizespalackokat tett az autójába, mivel a vízellátás akadozott és ő azzal segítette az ismerőseit hogy vizet vitt nekik.. A gyerekek pedig kimentek üdvözölni. Ekkor robbantotta fel őket a Pentagon egy 10 kilós drónrakétával.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9979199/US-drone-strike-Kabul-actually-killed-AID-WORKER-seven-children.html

Videó:

https://www.nytimes.com/video/world/asia/100000007963596/us-drone-attack-kabul-investigation.html


Biden újabb munkákra tette kötelezővé az oltást, ami 100 millió embert érint

 Rendeletet hozott arról hogy nem csak az állam alkalmazottainak legyen kötelező az oltás, hanem minden olyan cég alkalmazottainak is, amik bármilyen üzleti kapcsolatban vannak az állammal.

Ha például ha egy pékségnek szerződése van arra hogy kiflit szállítson New York polgármesteri hivatalába, akkor a pékség dolgozóinak kötelező lesz beoltatni magukat. Vagy, kirúgják őket, esetleg az állam felbontja a szerződésüket.

Ami nem megy az államnak hízelgéssel, az majd meg erőszakosan...

https://www.cnn.com/2021/09/09/politics/joe-biden-covid-speech/index.html

Majom maszkos balliberális dobált meg tojással egy fekete konzervatív hírességet

Kalifornia demkorata fehér kormányzóját kihívó fekete konzervatív polititikust dobált meg egy majom maszkos, rózsaszín parókás balliberális nő. De sem ő, sem a társai nem álltak meg ennyinél. Ő folytatta azzal hogy ököllel megütött egy testőrt, miközben a tettestársai, egy másik nő és több férfi is beszállt a támadásba és ők is ököllel ütötték meg a testőrt. A testőrt elsétált és védte a fekete hírességet, autóba ültek és elhajtottak.

A fekete férfi neve Larry Elder, aki egy rádióműsort vezet. A balliberálisok/demokraták gyűlöletét azzal vívta ki maga ellen, hogy konzervatívként ringbe száll a jelenlegi demokrata kormányzó ellen és a választásokon megpróbálja legyőzni és leváltani. 

A sajtó már régebben elkezdte a mocskolását, jelenleg "a fehér felsőbbrendűség fekete arca" szöveggel mocskolják. 

A konzervatívok most azt kérdezik hogy miért nem gyűlöletbűncselekmény majom maszkban fekete férfire támadni miközben rasszista dolgokat kiabáltak neki. 

A kérdés jogos. Ez miért nem gyűlöletbűncselekmény?

https://www.foxnews.com/politics/larry-elder-racial-epithets-yelled-egg-attack

https://news.yahoo.com/la-sheriff-larry-elder-gorilla-002800767.html


Elder mellesleg elveszítette a választásokat, igaz 10 nappal a választások után még folyik a szavazatszámlálás.


Ausztrália új törvénye, a rendőrség feltörheti a mobilod/számítógéped, elveheti a közösségi oldalaid

Új törvény Ausztráliában. A rendőrség feltörheti a mobilokat, számítógépeket, laptopokat, minden adatot letölthet róluk, elviheti a jelszavakat, elveheti a közösségi oldalak fiókjait a felhasználóktól, fájlokat megváltoztathatnak és letörölhetnek. Mindezt bírósági meghatalmazás nélküli.

A törvényt 24 óra alatt mondhatni titokban szavazta meg az ausztrál parlament.

https://tutanota.com/blog/posts/australia-surveillance-bill/




4 támadás transzgender nők ellen - vajon kik az elkövetők? Itt a válasz

Los Angeles, KALIFORNIA: Egymás után 4 erőszakos támadás is történt transzgender nők ellen. A sajtó nem verte nagy dobra hogy nem keresztény, fehér, Turmp szavazók az elkövetők, hanem pont ellenkezőleg. Kiderült hogy a 4 támadásért az MS-13 bűnszervezet hispán tagjai a felelősek.

A támadások a MacArthur Parkban történtek. Az egyik esetnél a támadó azt kiabálta hogy "nem akarunk homokosokat a parkunkban".

Tavaly volt olyan MS-13 tag akit 3 gyilkossági kísérlettel vádoltak meg, mivel 1 alkalommal két transgender nőt késelt meg, egy másik alkalommal pedig egy harmadikat szurkált meg egy késsel.

https://nypost.com/2021/03/31/ms-13-member-charged-in-attack-on-trans-person-in-la-park/

https://ktla.com/news/local-news/ms-13-gang-member-charged-in-latest-assault-on-transgender-woman-in-macarthur-park/

Az FBI kijelentette hogy január 6.-án nem volt szervezett a Capitoliumba bevonulás

Azzal szemben hogy a sajtó, a média és a Demokrata Párt mit állított, az FBI most azt nyilatkozta hogy a vizsgálatot lezárták és a Capitolium ügy nem köthető esemény nem volt szervezett, nem köthető sem a szélsőjobbhoz, sem a radikális jobbhoz, nem Trump miatt történt és nem is a Trump támogatók miatt. Abszolút semmilyen bizonyítékot nem találtak arra hogy valaki megszervezte volna az épületbe "benyomulást".

A sajtó, a média és a Demokrata Párt természtesen nem kért bocsánatot a hazugságokért, sőt, Trump azóta is ki van tiltva minden platformról, hiába az FBI állítása hogy nem miatta történt a Január 6.-ai helyzet.

https://news.yahoo.com/fbi-finds-no-evidence-capitol-155003169.html

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/crime/capitol-riot-attack-fbi-evidence-b1906060.html



Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...